Neurologija | Neuroviva | Depresija | Parkinsonova bolest | Demencija

Pozovite nas: 061/383-0223

Usluge naše ordinacije

Neurologija

Demencija

Demencija

Demencija predstavlja grupu simptoma koji utiču na pamćenje, razmišljanje i društvene sposobnosti koji zajedno značajno utiču na svakodnevni život obolelog

Detaljnije
Parkinsonizam

Parkinsonizam

Parkinsonizam predstavlja široku grupu bolesti koje se karakterišu usporenošću, osiromašenjem pokreta uz prisustvo podrhtavanja ekstremiteta u miru i povišenog mišićnog tonusa i nestabilnosti

Detaljnije
Vrtoglavica

Vrtoglavica

Vrtoglavica (vertigo) je osećaj da se Vi ili Vaša okolina vrtite ili pomerate. Može da bude blagog stepena ili da je toliko izraženo da otežava svakodnevne aktivnosti.

 

Detaljnije
Moždani udar

Moždani udar

Šlog (moždani udar) se javlja kada se smanji ili prestane snabdevanje krvlju u nekom delu mozga. Za nekoliko minuta nervne ćelije izumiru.

 

Detaljnije
Poremećaji svesti

Poremećaji svesti

Sinkopa je privremeni gubitak svesti koji je u vezi sa nedovoljnim prilivom krvi u mozak. Istovremeno se zove i nesvestica. Nastaje kada je nizak krvni pritisak i srce ne pumpa dovoljno krvi u mozak. Može da bude simptom ozbiljnog medicinskog problema.

 

Detaljnije
Epilepsija

Epilepsija

Epilepsija je neurološko oboljenje kod kojeg je poremećena moždana aktivnost tako da nastaju epileptični napadi ili periodi neuobičajenog ponašanja, osećaja, a ponekad i gubitka svesti.

 

Detaljnije
Glavobolja

Glavobolja

Glavobolja je bol u bilo kojom delu glave. Glavobolja se može pojaviti na jednoj ili obe strane glave, biti izolovana na određeno mesto ili zrači kroz glavu iz jedne tačke.

Glavobolja se može pojaviti kao oštar bol, osećaj lupanja ili prigušen bol. Glavobolje se mogu razviti postepeno ili iznenada, a mogu trajati od manje od jednog sata do nekoliko dana.

Detaljnije

Na raspolaganju su Vam NeuroViva stručnjaci!
Pozovite: 061/383-0223

Želimo i znamo kako da pomognemo obolelima i porodici.

NeuroViva tim

Upoznajte naše Stručnjake

NeuroViva tim ima vrlo visoko postavljenje standarde u lečenju. Želimo i znamo kako da pomognemo obolelima i porodici. Na raspolaganju su Vam NeuroViva stručnjaci.